Tietoa meistä

Tmi: Pekka V Tuominen on perustettu 2012 ja muutettu Pekka V Tuominen Oy:si 2014.   

                                            Energia-alalla konsultointia vuodesta 2012.

Yrityksen toiminta oli suuntautunut pääasiassa teollisuuden voimalaitosten ja erilaisten prosessipolttojen polttolaitteiden, sekä polttoainejärjestelmien suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton konsultointiin ja käyttöhenkilökunnan koulutukseen.                                                            Myös polttolaitteiden ja polttoainejärjestelmien vianetsintä asiakkaan kanssa yhteistyössä on kuulunut toimintaan.                                                                                                                                          Lisäksi olemme myös suorittaneet asennusvalvontaa.                                                                                  Kohteinamme on ensisijaisesti ollut laitos ja laitetoimittajat, teollisuuden voimalaitokset ja heidän erilaiset prosessipoltot, lisäksi kohteinamme on suuret kaukolämpölaitokset.

PS. Jos tarvitset ylläolevaan asiaan palvelua ja olet kiinnostunut asiasta, niin ole hyvä ja mene kotisivulle pekka-v-tuominen-oy.com ja lue sieltä lisää. Voit myös ottaa yhteyttä em. asiasta tämän sivun yhteystiedoilla.

LISÄKSI VUONNA 2021 SEURAAVAA UUTTA TUOTETTA SUOMESSA!

Vuonna 2021 hankimme hyödyllisyysmallisuojan veneen vaakatelakalle, joka on ollut käytössä vuodesta 2006 asti, joka on myös referenssinä.

Vuonna 2022 hankimme tuotteellemme CE-merkinnän. Lisäksi olemme päättäneet että, tuotteeseen hankittavat komponentit ovat myös CE-merkittyjä.

Yrityksemme on tehnyt alihankinta sopimuksen kotimaisen alihankintayrityksen kanssa, joka valmistaa, asentaa, käynnistää ja säätää laituri / telakka kokonaisuuden, sekä kouluttaa henkilökunnan. Lisäksi alihankkija pitää huolta asiakkaistamme, tekemällä huoltosopimuksen asiakkaan kanssa.